Slide Background

Word sponsor van Stichting Rechtopjerecht

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze sponsoren. Indien u ook interesse heeft om sponsor te worden, neem dan contact met ons op.

ConsumentenClaim

ConsumentenClaim voert samen met zusterbedrijven Leaseproces en MKB-Claim sinds 2004 op grote schaal juridische procedures. Met 70 medewerkers is het kantoor de grootste massaclaimspecialist in Nederland. ConsumentenClaim werkt op basis van 'no cure no pay'. Cliënten betalen uitsluitend bij een positief resultaat. Vele tienduizenden gedupeerden haalden inmiddels via schikkingen en procedures hun recht.

ConsumentenClaim werkt samen met de Consumentenbond. Onder de naam Consumentenbond Claimservice vormen de organisaties een sterker front tegen bedrijven die misbruik maken van hun machtspositie. Met gebundelde krachten zorgt Consumentenbond Claimservice voor compensatie van gedupeerde consumenten en wil Claimservice markten eerlijker maken.

Lopende claims:


Beeldbuisclaim: Door verboden prijsafspraken (kartel) betaalden consumenten en bedrijven jarenlang te veel voor hun kleurentelevisie of computerbeeldscherm. Grote merken zoals Philips, Samsung, LG, Technicolor, Toshiba en Panasonic waren bij het kartel betrokken. Heeft u ook tussen 1996 en 2006 een beeldbuistelevisie of -computer gekocht? Meld u dan nu hier aan.

Dieselclaim: In twee dagen tijd verloor het aandeel Volkswagen een derde van haar beurswaarde. Dit gebeurde nadat bekend werd dat Volkswagen had gesjoemeld met de software van dieselmotoren. Al snel bleek dat Volkswagen al geruime tijd van de fraude op de hoogte was. Gedupeerde beleggers kunnen de door hen geleden schade claimen en zich hier gratis aanmelden.

Woekerpolis: Een woekerpolis is een beleggingsverzekering waar te hoge kosten op worden ingehouden. Deze verzekeringen werden verkocht om te sparen, voor de aflossing van de hypotheek of als aanvulling op het pensioen. Het gevolg van de hoge kosten is dat er op de einddatum te weinig geld beschikbaar is. Daardoor kan een groot deel van de hypotheek niet kan worden afgelost of valt het pensioen veel lager uit dan verwacht. Check hier of u ook een woekerpolis hebt. Heeft u een woekerpolis? U kunt zich hier gratis aanmelden.

Sprintplan: Sprintplan is eigenlijk een lening met een looptijd van 5 jaar. Hierbij werd met het geleende geld belegd in obligaties (80%) en opties (20%). Voor de lening moest 8% rente worden betaald, terwijl de obligaties maar 4,5% rendement opleveren. Doel van de obligaties was om na 5 jaar de lening te kunnen terugbetalen. Heeft u ook een Sprintplan gehad? U kunt zich hier gratis aanmelden met uw Sprintplan.

Airbnb: Airbnb brengt ten onrechte servicekosten in rekening aan zowel verhuurders als ook huurders van woningen. Daarmee handelt het verhuurplatform in strijd met de wet. Airbnb moet hiervoor haar algemene voorwaarden aanpassen. Daarnaast wordt de huurder wettelijk beschermd en heeft recht op terugbetaling van de servicekosten. Heeft u in de afgelopen drie jaar een woning gehuurd via Airbnb? Doe dan mee met de Airbnb-claim en meld u hier gratis aan.

CBR: Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) kampt al lange tijd met enorme achterstanden. Tienduizenden mensen zijn hier de dupe van en wachten op (de verlenging van) hun rijbewijs. Door de chaos bij het CBR bent u misschien genoodzaakt om extra kosten te maken. Neem contact op met het CBR om daar compensatie te vragen. Komt u er bij het CBR niet uit of vergoedt het CBR de kosten niet of niet volledig? Dan kunt u zich hier gratis aanmelden.

Yarden: Uitvaartverzekeraar Yarden heeft de dekking van de uitvaartverzekering beperkt. Mogelijk heeft u schade geleden of moeten uw nabestaanden in de toekomst bijbetalen als: uw polis loopt zonder dat u zelf iets gewijzigd hebt, u heeft de polis na 2007 afgekocht, u heeft na 2007 een extra verzekering afgesloten of u heeft als nabestaande voor een uitvaart moeten bijbetalen. Op de website staat voor elke situatie een voorbeeldbrief die u gratis kunt gebruiken om bij Yarden een klacht in te dienen. Ook kunt u zich hier gratis aanmelden.

Kijk hier voor een actueel overzicht van onze claims.