Slide Background

Word sponsor van Stichting Rechtopjerecht

Op deze pagina vindt u meer informatie over onze sponsoren. Indien u ook interesse heeft om sponsor te worden, neem dan contact met ons op.

ConsumentenClaim

ConsumentenClaim voert samen met zusterbedrijven Leaseproces en MKB-Claim sinds 2004 op grote schaal juridische procedures. Met 70 medewerkers is het kantoor de grootste massaclaimspecialist in Nederland. ConsumentenClaim werkt op basis van 'no cure no pay'. Cliƫnten betalen uitsluitend bij een positief resultaat. Vele tienduizenden gedupeerden haalden inmiddels via schikkingen en procedures hun recht.

Lopende massaclaims zijn (in het kort):

Beeldbuisclaim: Door verboden prijsafspraken (kartel) betaalden consumenten en bedrijven jarenlang te veel voor hun kleurentelevisie of computerbeeldscherm. Grote merken zoals Philips, Samsung, LG, Technicolor, Toshiba en Panasonic waren bij het kartel betrokken. Heeft u ook tussen 1996 en 2006 een beeldbuistelevisie of -computer gekocht? Meld u dan nu hier aan.

Dieselclaim: In twee dagen tijd verloor het aandeel Volkswagen een derde van haar beurswaarde. Dit gebeurde nadat bekend werd dat Volkswagen had gesjoemeld met de software van dieselmotoren. Al snel bleek dat Volkswagen al geruime tijd van de fraude op de hoogte was. Gedupeerde beleggers kunnen de door hen geleden schade claimen en zich hier gratis aanmelden.

Woekerpolis: Een woekerpolis is een beleggingsverzekering waar onder meer te veel hoge verzwegen kosten op worden ingehouden. Dit komt vooral voor bij verzekeringen waarbij in aandelen wordt belegd. Het gevolg van de hoge kosten inhouding is dat er op de einddatum te weinig geld beschikbaar is. Check hier of u ook een woekerpolis hebt. Heeft u een woekerpolis? U kunt zich hier gratis aanmelden.

Sprintplan: Sprintplan is eigenlijk een lening met een looptijd van 5 jaar. Hierbij werd met het geleende geld belegd in obligaties (80%) en opties (20%). Voor de lening moest 8% rente worden betaald, terwijl de obligaties maar 4,5% rendement opleveren. Doel van de obligaties was om na 5 jaar de lening te kunnen terugbetalen. Heeft u ook een Sprintplan gehad? U kunt zich hier gratis aanmelden met uw Sprintplan.

Telefoonclaim: Jarenlang hebben telefoonproviders ons abonnementen verkocht met een all-in-prijs waarbij een 'gratis' of goedkoop toestel werd verstrekt. In werkelijkheid kwam er een lening tot stand waarover rente en kosten werden berekend. U kunt zich hier gratis aanmelden met uw telefoonabonnementen.

Kijk hier voor een actueel overzicht van onze claims

In samenwerking met